Sajam automobila – ko, šta i gde?

Na tradicionalnom salonu automobila u Beogradi publiku očekuju brojni noviteti iz auto-industrije, a nisu izostale ni ekskluzive - Rolls-Royce, Bentley, Porsche, Ferrari, Mercedes-Maybach...

Automobili

Izvor: B92

Petak, 22.03.2019.

08:00

Sajam automobila – ko, šta i gde?
Bentley Continental GT W12 (Foto: B92)

Međunarodni salon automobila u Beogradu otvara svoje kapije za posetioce u petak 22. marta u 10 časova i trajaće do nedelje 31. marta u 19 časova.

Na oko 37.000 kvadratnih metara izložbenog prostora u sedam hala Beogradskog sajma predstaviće se 35 automobilskih marki i 36 motociklističkih brendova, a organizatori su najavili 100-ak sajamskih premijera novih modela na 4 i 2 točka.

Mercedes svoje novitete, ali i aktuelnu ponudu tradicionalno predstavlja u hali 3, dok su BMW, MINI i Rolls-Royce grupisani na velikom prostoru hale 2A (između hale 3 i najveće, centralne hale 1 beogradskog sajma).

Posebnu poslasticu za ljubitelje superluksuznih automobila predstavlja SUV Rolls-Royce Cullinan.
Mercedes B klase (Foto: B92)
Modeli brendova grupacije Volkswagen, sa izuzetkom Škode, popunili su čitav prostor hale 5.

Tamo ćete moći da vidite ponudu marki VW, Audi, Seat, Cupra i VW privredna vozila, kao i dva ekskluziviteta – najnoviji Porsche 911 Carrera i Bentley Continental GT W12.
Rolls-Royce Cullinan (Foto: B92)
U centralnoj hali 1 Beogradskog sajma svoje štandove imaju Alfa Romeo, Citroen, Dacia, Ford, Honda, Jaguar, Jeep, Hyundai, Land Rover, Mitsubishi, Peugeot, Renault, Škoda, Subaru, Suzuki i Toyota, a posetici će u ovoj hali takođe moći da dobiju informacije u vezi sa uslovima kupovine i osiguranja vozila od predstavnika banaka, lizing kompanija i osiguravajućih kuća.

Fanove supersportskih automobila u hali 1 očekuje iznenađenje u vidu Ferrarija Portofino.
Porsche 911 (Foto: B92)
U hali 4 izlažu brendovi FIAT, Infiniti, Isuzu, Kia, Opel, Mazda, Nissan, SsangYong i Volvo, a nekoliko štandova pripada kompanijama koje predstavljaju laka komercijalna i dostavna vozila.
Škoda Scala (Foto: B92)
Zaljubljenici u motocikle, mopede, skutere, kvadove... modele svojih omiljenih brendova mogu da pogledaju u hali 2C.

Proizvođači rezervnih delova i auto-galanterije tradicionalno su zastupljeni u hali 1A, firme koje se bave garaćno-servisnom opremom, mašinama i alatima, kao i opremom za auto-perionice, izlažu u hali 2B, dok su naftne kompanije i dobavljači rezervnih delova zastupljeni u hali 3A.
Mazda3 (Foto: B92)
Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana, u nedelju 31. marta, 10-19 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po započetom satu.

Pogledajte kako izgleda raspored izlagača po halama:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: