VW zagolicao maštu fanova najavom krosover kupea

Seriju električnih konceptnih vozila pod oznakom ID, Volkswagen nastavlja krosover kupeom na struju, koji će premijeru imati na sajmu u Šangaju. Najavljujući novi ID koncept, VW je objavio "tizer" fotografiju na kome se vidi detalj zadnjeg dela vozila, sa LED stop svetlima.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 12.04.2017.

13:43

VW zagolicao maštu fanova najavom krosover kupea
'Tizer' za novi VW krosover kupe koncept

Volkswagen planira da kupcima od 2020. godine ponudi električne modele koji će se od konvencionalnih automobila ovog proizvođača izdvajati i po avangardnom dizajnu.

Uvid u to kako bi trebalo da izgledaju VW modeli na struju, mogli smo da vidimo 2016, kada je na auto-salonu u Parizu predstavljen ID koncept kompaktnog hečbeka.

Početkom 2017. godine, na sajmu u Detroitu prikazan je ID Buzz, koncept mini-van automobila sa retro elementima, koji podseća na nekadašnji Kombi Typ 2.
VW ID heèbek koncept iz 2016.
Serija ID konceptnih vozila nastaviće se novim automobilom koji kombinuje elemente krosovera i kupea, po ugledu na modele kao što su BMW X6 ili Mercedes GLE Coupe.

Kao i dosadašnja dva koncepta, i ovaj će imati pogon na struju, ali i neku vrstu auto-pilota, koji koristi lasere, radar, ultrazvučne senzore i kamere, kako bi omogućio autonomno upravljanje vozilom bez pomoći vozača.
VW ID Buzz elektrièni koncept mini-van vozila
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: