Jaguar predstavio svoje modele u Srbiji (FOTO)

U organizaciji kompanije British Motors, ekskluzivnog zastupnika za Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju, u centru Navak prikazani su modeli Jaguar XE, XF, F-Pace i F-Type.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 21.09.2016.

10:15

Jaguar predstavio svoje modele u Srbiji (FOTO)
(Foto Video Studio)

Tokom proteklog vikenda, na stazi u Subotištu predstavljen je deo ponude modela kompanije Jaguar Land Rover, koji će biti dostupni na tržištu Srbije u okviru novog prodajno-servisnog centra u Beogradu.

Pored modela marke Jaguar (XE, XF, XJ, F-Pace i F-Type), u British Motors Jaguar Land Rover centru, biće izloženi i modeli brenda Land Rover (Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover Sport, Range Rover).
Jaguar F-Type (Foto Video Studio)
Posetioci centra Navak imali su prilike da testiraju Jaguar vozila kroz brze slalom vožnje, nagle promene trake, naglo zaustavljanje i vožnju brzih krugova po stazi.

SUV Jaguar F-Pace testiran je u dve situacije – vožnju po specijalno pripremljenom terenu, gde su se prisutni upoznali sa "off road" karakteristikama ovog vozila, a druga je bila vožnja brzih krugova po stazi kako bi se isprobale dinamičke karatketristike automobila.
Jaguar F-Pace (Foto Video Studio)
Jaguar F-Pace, koji debituje u Srbiji, je SUV sa perormansama sportskog automobila. Od ispupčenja na poklopcu motora do naglašenih zadnjih krila, ostavlja upečatljiv utisak na putu.

Kada je reč o funkcionalnosti, automobil raspolaže prtljažnim prostorom od 650 litara i prilagodljivim preklopnim zadnjim sedištima u odnosu 40:20:40.
(Foto Video Studio)
F-Pace nudi savremenu tehnologiju i sadržaje koje su od velike pomoći vozaču na putu. Među njima je i "head-up" displej, ali i napredni sistemi asistencije kako bi putovanje ovim automobilom bilo lakše i opuštenije.

Vozilo čija je konstrukcija izrađena od aluminijuma, dobija pogon od savremene porodice Jaguarovih Ingenium motora, opremljenih Stop/Start tehnologijom i pametnim regenerativnim punjenjem – rekuperacijom kinetičke energije prilikom kočenja.
(Foto Video Studio)
Trolitarski V6 dizel motor razvija 300 ks i čak 700 Nm obrtnog momenta. Sa druge strane je benzinac koji je korišćen i u sportskom modelu F-Type, 3.0 litarski V6, dostupan u verzijama sa 340 ks i 380 ks. U verziji sa 380 ks automobil ubrzava 0-100 km/h za 5.5 sekundi. Motori su takođe izrađeni od aluminijuma.

Više detalja o Jaguarovim modelima koji su dostupni na našem tržištu možete naći na zvaničnom sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: