Nova Astra "posetila" Beograd pre svetske premijere!

Po prvi put u Srbiji je održana pretpremijera jednog novog modela, dve nedelje uoči svetske premijere i njegovog predstavljanja posetiocima auto-salona u Frankfurtu. Nova Opel Astra prikazana je novinarima na sedmom spratu beogradskog hotela Square Nine.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 04.09.2015.

08:38

Default images
Foto: Opel

Iako je prvo pojavljivanje pred publikom nova Astra trebalo da ima na frankfurtskom salonu automobila, Opel je priredio iznenađenje srpskim ljubiteljima ove marke.
Foto: Opel
Na samom vrhu hotela Square Nine u centru Beograda, Astru je predstavio direktor kompanije Opel za Srbiju, Dragan Nenadović, koji je rekao da ovaj model označava "početak nove ere" u istoriji tog proizvođača.
Foto: Opel
"Nova Astra će nastaviti Opelovu tradiciju koja nalaže uvođenje inovacija iz viših segmenata u kategoriju vozila dostupniju široj publici", kazao je Nenadović i dodao da su inženjeri novi model "bukvalno razvili počevši od praznog lista papira".

On je najavio da će, pored hečbeka, u Frankurtu svetsku premijeru imati i karavan verzija Sports Tourer, i da će nova Astra stići na evropsko tržište u mesecima koji dolaze.
Foto: Opel
Automobil će biti ponuđen sa novim motorima zapremine od 1.0 do 1.6 litara, sa izlaznom snagom u rasponu od 70 kW/95 ks do 147 kW/200 ks.

Verzija sa 1.4 litarskim aluminijumskim benzincem (74 kW/100 ks), biće dostupna po početnoj ceni od oko 14.000 evra (tačna cena će biti poznata u momentu dolaska modela na tržište - u novembru 2015.).
Foto: Opel
Više detalja o novoj Opel Astri možete pročitati u posebnom tekstu na našem sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: