BG: Izmene saobraćaja zbog Beer Festa

U sredu 19. avgusta počinje još jedan Beer Fest. Beograd će i ove godine ugostiti veliki broj posetilaca, zbog čega će doći do zatvaranja pojedini ulica i određenih izmena u režimu javnog gradskog prevoza.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2015.

09:59

Default images
YouTube Screenshot

U toku pet dana održavanja festivala (19 - 23. avgusta) u periodu od 18 h do 4 sata ujutru za saobraćaj će biti zatvorene ulice Ušće na delu od Poslovnog centra "Ušće" do Bulevara Nikole Tesle, uključujući i deo pored Dunava, zatim Bulevar Nikole Tesle na delu od Bulevara Mihajla Pupina do Trešnjinog cveta.

U istom periodu biće promenjen i režim gradskog prevoza, tako da će se vozila javnog gradskog saobraćaja kretati izmenjenom trasom.

Umesto Bulevarom Nikole Tesle, vozila sa linija broj 15, 84, 704, 706 i 707 će se na delu trase od Brankovog mosta do ulice Trešnjinog cveta, u oba smera, u navedenom periodu kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Trešnjinog cveta i dalje redovnom trasom.

Linija javnog prevoza broj 60 će saobraćati sledećom trasom (u smeru ka okretnici Novi Beograd-Toplana): Brankov most - Milentija Popovića - interna saobraćajnica - Vladimira Popovića - Zemunski put - Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

S obzirom da je Beer Fest jedna od manifestacija na kojoj posetioci konzumiraju alkohol, apelujemo da oni koji žele da uživaju u aromama brojnih vrsta i marki piva i nastupima omiljenih izvođača ostave svoje automobile kod kuće i organizuju se za prevoz na neki drugi način.

Podsećamo da je i ove godine, u okviru akcije "Društvo, ko vozi kući", za sve posetioce Beer Festa organizovan besplatan prevoz svih pet dana trajanja festivala na 4 linije, koje su produžene u odnosu na prethodne godine.

Sa polascima na svakih pola sata, autobusi će prevoziti posetioce Beer Festa u periodu od 19.30 do 02.30h.

Prevoz je besplatan prevoz u oba smera, a stajališta će biti na sledećim ključnim tačkama:

Linija 1 - Ušće do Trga Republike

Linija 2 - Ušće preko Glavne železničke stanice i Sajma do Bioskopa Šumadija na Banovom brdu

Linija 3 - Ušće preko GO Novi Beograd do TC Piramida

Linija 4 - Ušće preko Studentskog grada i Zemunske bolnice do Keja oslobođenja.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: