Stigao dokaz da je Apple definitivno u igri

Odavno se priča da Apple ima ozbiljne planove za ulazak u auto-industriju, a "Volstrit džornal" je otkrio dosad najveći dokaz - IT gigant je zaposlio bivšeg visoko pozicioniranog menadžera Krajslera Daga Betsa.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 23.07.2015.

11:43

Default images
Foto: Beta, AP

Kako je objavljeno, Best je dobio mesto u "poslovnom odeljenju" kompanije iz Kupertina i pridružio se grupi ljudi koje je Apple ranije "oteo" iz privredne grane u koju se sve više meša.

Podsetimo, Apple radi na samovozećim automobilima, a nedavno ga je tužio jedan proizvođač baterija za automobile zbog "krađe kadrova".

Kako navodi "The Verge", Bets je interesantan izbor, s obzirom na probleme u Krajsleru i činjenice da je firmu napustio sa mesta direktora zaduženog za kvalitet proizvoda i usluga i to nakon što je kompanija dobila niske ocene.

Doduše, mora se priznati da je on došao u Krajsler sa zadatkom da popravi stanje, a pre toga radio je na sličnim funkcijama u Nisanu i Tojoti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: