Sajam automobila: Mesto na kom muškarci plaču od sreće

Pedeset drugi međunarodni salon automobila biće održan na Beogradskom sajmu od 20. do 29. marta, a na njemu će se predstaviti oko 400 izlagača iz 26 zemalja, saopštili su organizatori.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 12.03.2015.

16:13

Default images

Ovogodišnji sajam biće održan pod sloganom "Mesto na kom muškarci plaču od sreće" a posetiocima će se predstaviti proizvođači, uvoznici, distributeri svih automobilskih brednova koji posluju na našem tržištu.

Pod kupolama Beogradskog sajma biće predstavljeno oko 50 premijera a očekuje se da će najveću pažnju izazvati modeli koji u Beograd dolaze sa ženevskog salona automobila.

Povodom održavanja ovogodišnjeg salona, predstavnik Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova Milan Vukasović ukazao je da je u Srbiji 2014. godine prodato samo 19.600 novih automobila što je najlošiji rezultat od 2008. godine.

On je rekao da su uvoznici u teškoj situaciji i da bi trebalo preduzeti mere da se stanje poboljša.

Istovremeno sa Salonom automobila, na Beogradskom sajmu biće održan i Međunarodni sajam motocikala.

I ove godine za posetioce su pripremljene nagradne igre i takmičenja, a glavne nagrade za najsrećnije i najuspešnije biće dva automobila.

Radno vreme Salona automobila je od 10.00 do 20.00 sati, cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200 dinara, dok ulaznice za grupe đaka i studenata koštaju 150 dinara.

Cena parkinga po satu je 100 dinara.

U četvrtak 26. marta biće održan takozvani "porodični dan" kada će po ceni od 500 dinara na sajam moći da uđu roditelji zajedno sa decom do 16 godina starosti.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: