Izmene saobraćaja zbog radova u Radničkoj

Zbog radova na asfaltiranju dela Radničke ulice u blizini Mosta na Adi, od petka 23. avgusta u 22 sata, do ponedeljka 26. avgusta u 4 sata ujutru doći će do izmene režima saobraćaja u tom delu grada.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2013.

14:45

Default images

Tokom izvođenja radova kretanje vozila u delu Radničke u blizini mosta odvijaće se u po jednoj saobraćajnoj traci, u oba smera, kako iz centra grada prema Obrenovcu, tako i u smeru od Obrenovca prema centru.

Takođe, u navedenom periodu vozilima koja prelaze Most na Adi iz smera Novog Beograda neće biti omogućeno da se direktno isključe sa mosta u Radničku ulicu, već će jedino moći da nastave pravo, prema petlji "Hipodrom", odakle se preko Paštrovićeve ulice mogu uključiti u Radničku.

Vozila koja se iz smera petlje "Hipodrom" kreću pristupnom saobraćajnicom ka mostu, i dalje neće moći da se isključe desno ka sajmu i centru grada, već samo mogu da nastave ka Novom Beogradu.

Za saobraćaj će biti zatvoren i kružni tok na petlji "Radnička" koji je u proteklom preiodu korišćen za kretanje vozila iz smera sajma ka Novom Beogradu i ka Obrenovcu. To znači da automobili koji se kreću od sajma neće moći da se uključe na Most na Adi ka Novom Beogradu, dok traju ovi radovi.

Zbog manje propusne moći i mogućeg stvaranja gužvi na ovom delu Radničke ulice, vozačima se savetuje da tokom vikenda koriste alternativne pravce.

Sve izmene možete videti na priloženoj mapi Sekretarijata za saobraćaj grada Beograda:
Izvor: Sekretarijat za saobraæaj
Mapu u većoj rezoluciji moćete pogledati ovde.

Tokom izvođenja radova doći će i do izmena u režimu linija javnog prevoza. Vozila na linijama broj 23, 37, 51, 52, 53, 55, 56, 56L, 58, 88, 89, 91, 92, 511, 551, 552, Аda1, Аda2, Аda3, Аda4 i Аda5, kao i vozila iz sistema ITS2, koja saobraćaju Radničkom, kretaće se u oba smera svojom redovnom trasom, preko južnog nadvožnjaka.

Vozila sa linije broj 85 u smeru ka Čukaričkoj padini saobraćaju preko Mosta na Adi, zatim petljom "Hipodrom", Paštrovićevom, Radničkom i dalje redovnom trasom.

Pogledajte kako će izgledati petlja "Radnička" kada bude potpuno završena.

Ako želite da vidite napredak radova, kao i planove i radove na drugim objektima koji se izvode u Beogradu, posetite sajt Beobulild.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: