Nova faza radova na autoputu u BG

Od utorka 21. avgusta od 22 časa, zbog radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, zatvaraju se sva isključenja sa petlje Autokomanda na autoput u smeru ka Nišu.

Izvor:
Podeli

Tokom naredne faze radova biće onemogućeno uključenje vozila sa petlje Autokomanda i to iz saobraćajnice paralelne sa autoputem koja se nalazi ispod petlje, kao i sa Autokomande iz smera Slavije, Južnog bulevara i kružnog toka.

Kao alternativni pravac za uključenja vozila sa petlje Autokomanda na autoput u smeru Šid - Niš mogu se koristiti ulice Ustanička i Vojislava Ilića do petlje Konjarnik, na kojoj je omogućeno uključenje vozila ka Nišu.

Iz “Puteva Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja i povedu računa o bezbednosti radnika u zoni u kojoj se izvode radovi.

Pročitajte o aktuelnim radovima na autoputu na Dušanovcu.

Prati B92 na Viberu

Aktuelno

Vodič za sajam automobila u Frankfurtu 2017. / FOTO

U utorak, 12. septembra, počinje 67. međunarodni salon automobila u Frankfurtu. Kao i obično, prva dva dana rezervisana su za predstavnike medija, sledeća dva za sklapanje poslova, dok će se kapije sajma za posetioce otvoriti u subotu 16. septembra. Ovogodišnji salon trajaće do nedelje 24. septembra.

Aktuelno utorak 12.09. 14:30 Komentara: 7
strana 1 od 269 idi na stranu