Citroenu "Grand Prix" salona automobila

Na Beogradskom sajmu uručene su nagrade 52. međunarodnog Salona automobila.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 28.03.2015.

11:14

Default images
Sajamski štand Citroena u Hali 1

U kategoriji "Program izlaganja putničkih vozila" velika nagrada, "Grand Prix", uručena je kompaniji Avtonova KAB za predstavljanje marki Citroen i DS.

Dobitnici specijalnog priznanja u toj kategoriji su Kia Auto za predstavljanje vozila Kia Soul EV na električni pogon, FCA Srbija za kompletan izlagački program brendova FIAT, Alfa Romeo, Abarth i Jeep, kao i kompanija Star import, za usklađenost programskog i vizuelnog nastupa Mercedesa i Smarta.
Kia Soul EV
U kategoriji "Program izlaganja privrednih vozila" velika nagrada pripala je kompaniji Renault-Nissan Srbiji za "kompletnost prikaza lakih privrednih vozila marke Renault.

Dobitnici specijalnog priznanja u toj ketegoriji su Opel Southeast Europe LLC za vizuelno osmišljen i funkcionalno realizovan izložbeni prostor, Porsche SCG za usklađenost prikaza sajamske prezentacije privrednog i putničkog programa Volkswagen, kao i Verano Motologistic za inovativni nastup sa kompletnim programom lakih privrednih vozila Gaz.
FIAT Chrysler Automobiles (FCA) Srbija
U kategoriji "Program izlaganja prateće industrije", Gran Prix je uručen kompaniji Marinković Hofmann za "kontinuirano unapređenje sajamskog nastupa".

Specijalno priznanje u toj kategoriji dobila je kompanija Pneutech za kompletnu prezentaciju tehnologije za pneumatike.

Dobitnik "Specijalnog priznanja" na sajmu motocikala, "Motopassion", je Motogrini grupa za "originalna i atraktivna rešenja dvotockaša na električni pogon".

52. međunarodni salon automobila i 9. međunarodni sajam motocikala - Motopassion, traju do nedelje 29. marta.

Izvor: B92, Tanjug

Pratite dešavanja sa Sajma u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: