Trump pushes Montenegrin PM aside to make room for himself

Montenegrin PM Dusko Markovic says he "never registered" the fact that Donald Trump pushed him aside to stand in the front row during a ceremony in Brussels.

Izvor: B92

Friday, 26.05.2017.

10:40

Trump pushes Montenegrin PM aside to make room for himself
(Tanjug/AP)

Trump pushes Montenegrin PM aside to make room for himself

"It's a harmless situation and that's the only way I see it. I would also like to say that it is natural for the US president to be in the front row," he said, and, stressed, with a smile: "It belongs to him."

Podgorica-based daily Vijesti is reporting today that Markovic "had two opportunities to talk with Trump" - the first lasting "about 20 minutes," followed by "several more sentences" they excahnged during the ceremony to inaugurate NATO's new headquarters.

Markovic said he thanked Trump for his support in the US Senate for the ratification of Montenegro's NATO accession protocol.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: