Pacolli: I paid 90.000 euros... Vjosa never thanked me

Behgjet Pacolli said that because of the vote for Vjosa Osmani, during her election as president, he traveled by private plane and paid 90.000 euros for it.

Izvor: Kosovo online

Friday, 03.12.2021.

11:20

Pacolli: I paid 90.000 euros... Vjosa never thanked me
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ ↑ collapse

Pacolli: I paid 90.000 euros... Vjosa never thanked me

However, he says she never thanked him for it.

"I am a member of the Assembly of Kosovo, I also have a party that has councilors in the municipalities. I think I have respect from people wherever I appear. I never lied, I never cheated, I did not abuse the budget, I did not even receive a salary, I paid for Kosovo," Pacolli said.

Pacolli recalled being invited to come and vote for Osmani.

"I was in Istanbul. My children came from Switzerland, I met them in Istanbul. We were supposed to go on vacation. An invitation came from Pristina and I sent the children to go. I took another private plane, paid 90.000 euros and came to Pristina. I voted for Ms. Osmani and returned to Istanbul, I took another plane and went to join my children," Pacolli said. He says she never thanked him for this action.

Komentari 0

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: