Konkurs za direktora Puteva Srbije

Vlada Srbije donela odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Produžen rok za direktora EPS-a.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.07.2013.

16:49

Default images

Vlada je zadužila Ministarstvo saobraćaja da u roku od osam dana objavi Oglas o javnom konkursu, navodi se u saopštenju sa sednice Vlade.

Vlada je donela odluku i o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Emisiona tehnika i veze" i zadužila Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija da u roku od osam dana objavi Oglas o javnom kunkursu.

Na današnjoj sednici Vlada je donela odluku o produženju roka za podnošenje prijava na javni konkurs za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije".

Novi rok za dostavljanje prijava je 20. jul 2013. godine do 12 časova, na adresu Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, 11000 Beograd, Nemanjina 22 - 26, precizira se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

1 d

Podeli: