Grand kafa donira Klinički centar

"Grand kafa" poklonila pet televizora i četiri klima uređaja odeljenjima Kardiologije i Ortopedije UC Kliničkog centra Srbije.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 15.05.2007.

09:05

Default images

Urgentni centar (UC), gde se leči oko 120 pacijenata, je pokrenuo akciju ulepšavanja i opremanja bolesničkih soba, u želji da poboljša uslove i oplemeni prostor u kojem pacijenti borave.

Kompanija "Grand Kafa" mu pomaže u tome već drugi put, u okviru korporativnih humanitarnih akcija pod nazivom ''Grandovo zrno humanosti''.

"Grand" je u januaru opremio Koronarno odeljenje UC Kliničko bolničkog centra bolesničkim posteljinama u boji, navodi se u saopštenju.

"Urgentni centar je jedna od najopterećenijih zdravstvenih ustanova u koju danonoćno stižu najteži slučajevi. Mnogima od njih se u ovom centru u poslednjem trenutku spasava život", izjavila je načelnica konsultantske službe UC KCS Milena Jauković i dodala da se dnevno u Urgentnom centru pregleda više od 700 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: